Headerbild

Träning för alla tjejer 6 maj på Älvsjö

2012-04-09 i Allmänt

Vi försöker oss på en repris på succén från i höstas och kör träning för alla tjejer söndagen den 6 maj, kl 10-14 på Älvsjö BMX!

SÖNDAGEN DEN 6 MAJ
ÄLVSJÖ BMX-BANA
KL. 10 – 14

Välkomna alla tjejer i svealandsklubbarna; Östhammars MK, MK Orion BMX, SMK Uppsala, Märsta BMX Club, Älvsjö BMX! I mån av plats är också alla tjejer som var med sist, frilansande och från övriga klubbar, också välkomna! Vi tänkte återupprepa succén från i höstas och återigen träna ihop en dag. Elitåkaren Lovisa Annerwall från SMK Uppsala ställer även denna gång upp som tränare. Utifrån antal och ålder på anmälda åkare sätter vi ihop ett schema för dagen, alla nivåer på åkare och alla åldrar kan vara med.

Älvsjö BMX har tyvärr inget klubbhus, men det finns en toalett. Tag med det du vill äta och dricka så har vi lunchpicknick utomhus.

Vi kommer att behöva föräldrar på banan och i grinden, vi ska köra ordentlig grindträning! Tjejer under 12 år måste ha med sig en assisterande vuxen.

Anmäl er senast torsdagen den 3 maj till Karin Andersson, Älvsjö BMX, på karin@tofupower.com, med namn, klubb, födelseår, e-postadress och telefonnummer till anhörig. Meddela också om det finns en förälder som kan hjälpa till på banan. Eventuella frågor och funderingar kan ni maila till Lovisa, annerwall.lovisa@gmail.com eller Karin på e-post ovan.

För vägbeskrivning, se www.alvsjobmx.com.

Hjärtligt välkomna! Lovisa & Karin

Adress

Älvsjö BMX-klubb - Cykel c/o Håkan Staf Mobilgatan 10 12626 Hägensten

Kontakt

info@alvsjobmx.com Plusgiro 85 43 11-8 Swish 123 290 42 90 (+ 2 kr på beloppet som ska betalas in)

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

10% rabatt på Sportson via Svenska Cykelförbundet alla som har giltig licens

Beställ Älvsjö BMX Race tröja

Älvsjö BMX klubbkläder från Enenda