Headerbild

Klubbkläder

Klubbkläder beställs från Enenda.se. Du skapar ett eget inlog samt väljer Älvsjö BMX. Så här gör du beställning länk (pdf)

Vi har valt att samarbeta med Enenda (som säljer Craft) och ligger i Västberga där de har butik så man kan prova kläderna(utan tryck). Har ni önskemål på fler kläder ur Crafts sortiment så hör av er så kan vi kanske lägga till det i vår klubbshop. info@alvsjobmx.com

Se nedan ett urval av produkter aktuella priser finns när man logga in:

Hoodie, Jacka isolerad, Funktions t-shirt, Pike tröja, Träningsjacka, träningsbyxor(tight modell) Enligt regler är de tillåtna att cykla i. Regnjacka, Mössa, (Keps kommer).

Eget namn kan läggas till mot kostnad.

Klubbtröja för cykling kan beställas med eller utan namn och startnummer på ryggen. Startnumret ska i så fall vara ert personliga nummer (läs mer här om du inte har och vill ha startnummer). Eget påhittat nummer är inte OK utan skall vara ett man fått av klubben.

Klubbtröjan beställs på Beyond X Älvsjö BMX Klubbtröja 2023 (klicka på länk)

Materialet är 4 vägs stretch 145cm person kan ha XS(lös passform) samt XXS(tight) men är ändå massor av stretch

På svenska/nationella tävlingar är det ok att tävla med tröjor som har med namn + nummer på ryggen MEN för internationella tävlingar är det INTE ok att köra i en tröja med nummer. Så tänk på det om ni bara vill ha en tröja.

För att spara på frakt kan man gå ihop några att beställa men klubben gör inga gemensama beställningar utan görs privat!

Adress

Älvsjö BMX-klubb - Cykel c/o Håkan Staf Mobilgatan 10 12626 Hägensten

Kontakt

info@alvsjobmx.com Plusgiro 85 43 11-8 Swish 123 290 42 90 (+ 2 kr på beloppet som ska betalas in)

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

10% rabatt på Sportson via Svenska Cykelförbundet alla som har giltig licens

Beställ Älvsjö BMX Race tröja

Älvsjö BMX klubbkläder från Enenda